Net een nieuwbouwwoning gekocht of heb je verbouwplannen? Bijvoorbeeld in de vorm van een aanbouw, nieuwe keuken of badkamer?

Dan is dit het pakket voor jou!

Elk interieur is persoonlijk en uniek; daarmee is elke vraag maatwerk.
Dit pakket kan daarom worden afgestemd op jouw specifieke wensen. 

In de basis ziet het proces er als volgt uit:

 

Kennismaking:

We beginnen standaard met een gratis kennismakingsgesprek. Dit doen we online en duurt ongeveer 30 minuten. 

 

Offerte:

Tijdens het kennismakingsgesprek stel ik ook alvast een aantal verdiepende vragen, om er  achter te komen waar ik je écht mee kan helpen. Zo kan ik namelijk het beste de offerte op jouw wensen afstemmen. 

 

Bezichtiging:

Voordat ik aan de slag ga, kom ik graag bij je langs voor een bezichtiging. Zo kan ik een goed beeld vormen van de ruimte(s).

 

Ontwerp (1/2):

En dan ga ik aan de slag! Allereerst door een voorstel te doen voor de sfeer, door middel van een moodboard. Samen met de eerste ideeën voor de indeling presenteer ik deze graag tijdens een digitale tussenpresentatie van 45 minuten.

 

Ontwerp (2/2):

Zitten we helemaal op één lijn? Mooi! Dan ga ik verder met de uitwerking van het ontwerp, in de vorm van een definitief 2D indelingsadvies, verlichtingsplan, kleur- en materiaaladvies en een shoppinglist

 

Eindpresentatie:

Het ontwerp wordt bij jou thuis gepresenteerd. Uiteraard ontvang je het materiaal ook per mail. Dan kun jij ermee aan de slag!

Extra's:

Het basis pakket is op verschillende manieren uit te breiden. Zo is het  mogelijk om het ontwerp in 3D uit te werken, zodat je een beter beeld krijgt van het ontwerp. Of plan een persoonlijke shopafspraak met mij in om gericht op zoek te gaan naar de perfecte items voor je interieur. Maar denk ook aan de styling na de realisatie van het ontwerp, ik kom graag bij je langs om de puntjes op de i te zetten!

Vraag gerust naar de mogelijkheden! Prijs op aanvraag.

Voorwaarden:

v.a. €1.000,- incl. BTW, excl. reiskosten.

Deze investering geldt voor één ruimte. Het pakket is uit te breiden naar meerdere ruimtes tegen een gereduceerde prijs.
Prijs op aanvraag.