Leuk dat je er bent! Ik ben Stefan Plas.

Van jongs af aan heb ik een grote passie voor architectuur en interieur. Daarom ben ik Bouwkunde gaan studeren aan de Technische Universiteit in Delft en ben ik in 2018 afgestudeerd in Architectuur. 

Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Stockholm gewoond en dit heeft grote indruk op mij gemaakt. De Scandinavische invloeden zijn herkenbaar in mijn stijl: een lichte basis, neutraal kleurenpalet, elegante indeling en het gebruik van natuurlijke materialen als hout en steen. 

Sinds mijn afstuderen doe ik ervaring op als architect en interieurontwerper. Ik ben begonnen bij Starbucks als Junior Project Designer, waar ik nieuwe locaties in verschillende delen van de wereld heb ontworpen. Daarna ben ik bij INBO gaan werken, een groot multidisciplinair bureau in Amsterdam waar ik ervaring op doe in zowel architectuur als interieur. Hier heb ik de Beroepservaringsperiode mogen doorlopen, waardoor ik nu officieel de titel 'architect' mag voeren.

Begin 2022 heb ik besloten om mijn eigen creatieve studio op te zetten: Studio SPA. Met Studio SPA combineer ik mijn liefde voor architectuur en interieur door middel van een integrale aanpak. In mijn ogen staan deze twee expertises namelijk niet op zichzelf, maar gaan ze hand in hand voor het beste resultaat. 

Studio SPA aan het woord:

KVK: 85045748 

BTW: NL004043459B44